event EICB op Maritime Industry (stand 224)

EICB zal tijdens de Maritime Industry beurs in Gorinchem aanwezig zijn. Kom langs en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom vergroening.
Datum/ periode
9 - 11 mei 2017
Locatie
Evenementenhal Gorinchem, Franklinweg 2, 4207 HZ Gorinchem
Tijd
13.30 - 21:00

Green Route

Ook dit jaar is EICB duidelijk aanwezig op de Maritime Industry Beurs in Gorinchem. Samen met de partners van het EICB Innovation Lab speelt onze organisatie wederom een zichtbare rol bij het onder de aandacht brengen van innovatie en duurzaamheid. Dat gebeurt aan de hand van de Green Route op de beursvloer. Groene tapijttegels gidsen u langs de stands van onze partners van het EICB Innovation Lab. Loopt u gerust deze stands binnen en vraag naar beschikbare oplossingen die van toepassing kunnen zijn voor het duurzaam maken van uw onderneming.

Meet & greet

Op woensdagmiddag 10 mei geven medewerkers van het EICB tekst en uitleg over enkele thema’s die op dit moment heel actueel zijn in de sector tijdens de speciale Blue Road dag. De bijeenkomsten zijn uitstekend geschikt om kennis te nemen van actuele ontwikkelingen en vragen te stellen aan de projectmanagers.

Het volledige programma kunt u bekijken via ‘Documenten’.

CLINSH

Ook het Europese project CLean INland SHipping (CLINSH) is vertegenwoordigd op de beurs met haar eigen stand. Hier is informatie te krijgen over de aanbesteding voor 30 schepen die zullen gaan deelnemen aan het onboard monitoring programma. De aanbesteding is nog tot 29 mei a.s. open is voor inschrijving.

CLINSH is te vinden bij stand 551.
De brochure is te vinden bij ‘Documenten’.

Tijden en Locatie

Locatie:
Evenementenhal Gorinchem
Franklinweg 2
4207 HZ Gorinchem

U kunt doorlopend bij EICB stand 224 terecht op:

  • Dinsdag 9 mei 13.00 -21.00 uur
  • Woensdag 10 mei 13.00-21.00 uur
  • Donderdag 11 mei 13.00-21.00 uur

Meer informatie over dit evenement is te vinden op: http://booking.evenementenhal.nl/nl/maritime-industry-2017/gorinchem