development · 5 dagen geleden

Uitnodiging bijeenkomst ‘Innovation Lab en de toekomst’ op woensdag 30 mei in Gorinchem

Het EICB Innovation Lab omvat 33 partners die vanuit diverse invalshoeken samenwerken aan de uitdagingen die de binnenvaart wacht. Het betreft onder meer het voldoen aan doelstellingen die aan de sector worden opgelegd vanuit overheden, zoals de Europese emissienorm NRMM Stage V. Deze ontwikkelingen gaan razendsnel. Om gericht op de actualiteiten in te kunnen blijven gaan, verzet het EICB Innovation Lab inhoudelijk de bakens tijdens de Maritime Industry Beurs in Gorinchem.

 

Tijdens deze bijeenkomst wordt de koerswijziging gepresenteerd. Wij informeren u graag over de verbreding van onze doelen. Het gaat daarbij niet alleen om het laten voldoen van de binnenvaartvloot aan nieuwe wettelijke normen zoals EU Stage V, maar uiteindelijk om de sprong te helpen maken binnen het energietransitieproces naar een toekomst waarin fossiele brandstoffen in zijn geheel zullen worden vervangen door emissieloze energiebronnen.

Wilt u meer weten over wat de toekomst gaat brengen en onze ideeën over hoe wij de binnenvaart hierbij willen helpen? Schrijf u hieronder dan in! Doe dit liefst tijdig, want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

Deze bijeenkomst zal plaatsvinden  op woensdag 30 mei 2018 om 12.00 uur (inloop vanaf 11.30 uur) in de Evenementenhal, Franklinweg 2 in Gorinchem tijdens de Maritime Industry Beurs.

Aanmelden bijeenkomst woensdag 30 mei