Wärtsilä

Wärtsilä dé wereldspeler op het gebied van complete lifecycle oplossingen voor de maritieme- en energiemarkt. Het hoofdkantoor van Wärtsilä staat in Helsinki, Finland. Wereldwijd heeft het bedrijf 200 vestigingen, waarvan acht in de Benelux. In totaal werken bijna 19.000 mensen, in de Benelux een kleine 1000. Wärtsilä heeft een netto omzet van circa 5 miljard euro.

Tekst: Wärtsilä, partner EICB Innovation Lab

We houden ons bezig met geavanceerde technologieën die de economische prestaties van de schepen en energiecentrales van onze klanten, op een milieuvriendelijke manier, maximaliseren. De nadruk ligt hierbij op duurzaamheid, innovatie en totaalrendement. Denk bijvoorbeeld aan het ontwikkelen van hoogvermogen voorstuwingssystemen van schepen.

Geen enkel ander bedrijf kan volstaan met ons brede portfolio van producten, systemen en oplossingen. Samen met bijna 200 jaar kennis en ervaring, maakt dit Wärtsilä tot een wereldspeler. Wärtsilä heeft mensen in dienst met verschillende achtergronden, opleidingen, ervaring en ambities. We geloven in gelijke kansen en persoonlijke groei en ondersteunen onze medewerkers op hun persoonlijke pad binnen Wärtsilä.

Website: www.wartsila.com/nld en www.wartsilaschiedam.nl