Veth Propulsion

Veth Propulsion is een thrusterfabrikant die garant staat voor kwaliteit, service, innovatie en duurzaamheid. U kunt een persoonlijke & down-to-earth aanpak, een betrouwbaar imago en grote naamsbekendheid in de markt verwachten. Uw vaarprofiel en specifieke wensen zijn uitgangspunt voor onze totaaloplossingen op het gebied van roerpropellers, boegschroeven, dieselmotoren en generatorsets. Onze klanten bevinden zich in marktsegmenten als baggerij, offshore, binnenvaart, passagiersvaart, sleepboten en megajachten.

Tekst: Veth Propulsion, partner EICB Innovation Lab

Innovatie
De denk- en handelswijze van Veth Propulsion is gebaseerd op zowel ontwikkelingen in als behoeften van de markt in combinatie met decennia lange ervaring en vakmanschap.

Op zoek naar nieuwe ideeën
De eigen engineeringafdeling is voortdurend op zoek naar nieuwe en innovatieve ideeën om de voortgang van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van voortstuwing en manoeuvreerbaarheid te garanderen en bestaande producten verder te verbeteren.

Veth Propulsion gelooft al jaren in innovatie en heeft een lange traditie op dit gebied. Zo vond Jan Veth in 1969 al de meest gebruikte boegschroef in de binnenvaart uit: de Veth Jet Kanalenboegschroef.

Maatwerk
De producten van Veth Propulsion zijn van hoogstaande kwaliteit en er wordt altijd geredeneerd vanuit uw behoefte. Op basis hiervan bekijkt Veth Propulsion de mogelijkheden met zowel bestaande als nieuwe producten of combinaties hiervan.

Website: www.veth.net