development · 5 jaar geleden

Uitnodiging Nationaal Binnenvaart Congres 3 oktober

De samenwerkende binnenvaartorganisaties EICB, BTB en BVB nodigen u van harte uit voor het eerste Nationaal Binnenvaart Congres op 3 oktober in Diergaarde Blijdorp. Niemand minder dan de Minister van Infrastructuur en Waterstaat, mevrouw Cora van Nieuwenhuizen, zal het congres openen.

 

Ontmoet!

Naast een programma met interessante sprekers zal het congres in het teken staan van ontmoetingen en interactie. In kleine groepen wordt verdieping gezocht op vijf grote en actuele thema’s: energietransitie, arbeidsmarkt, digitalisering, logistiek en infrastructuur. Ook biedt het programma veel ruimte voor één-op-één afspraken tussen binnenvaartondernemers en experts in de vorm van speedmeets.

Wie ontmoet u zoal? Binnenvaartondernemers, binnenvaart gerelateerde bedrijven en toeleveranciers, verladers, logistiek dienstverleners, bevrachters, terminals, havens en andere geïnteresseerden. En als u wilt: dieren. Heel veel dieren!

Ontdek!

Er komt veel op u af als ondernemer; de energietransitie, digitalisering en autonoom varen bijvoorbeeld. En vraagt u zich wel eens af hoe de logistieke ketens van de toekomst er uit zullen zien? Tijdens dit congres kunt u tijdens diverse deelsessies op 5 thema’s antwoorden zoeken en vinden. Meld u aan en selecteer een deelsessie naar keuze.

Ontwikkel!

Gezamenlijk willen we de koers uitzetten met blik op de toekomst! Welke kant gaan we op en welke ontwikkelingen zijn kansrijk? Op 3 oktober helpen we u bij het ontwikkelen van een eigen visie op de meest actuele thema’s: leren van elkaar om te kijken wat bij u past.

Zorg dat u erbij bent!

Reserveer 3 oktober alvast in uw agenda en geef via www.nationaalbinnenvaartcongres.nl aan of u erbij bent. Schrijf als u wilt in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de verdere invulling van het programma, updates en de aankondiging van interessante sprekers.

Programma 
Klik op de afbeelding voor een grotere weergave.

 

 

 

 

 

 

 

Aanmelden
Deelname aan het congres is kosteloos. Aanmelden voor het congres kan via www.nationaalbinnenvaartcongres.nl

Locatie
Hoofdingang Diergaarde Blijdorp:
Blijdorplaan 8
3041 JG  Rotterdam

Ingang Rivierahal (stads-zijde):
Van Aerssenlaan 49
3039 KE Rotterdam

Bereikbaarheid 
Auto – Parkeren is voor bezoekers aan het congres gratis. U kunt hiervoor parkeren op het parkeerterrein (P1) bij Diergaarde Blijdorp, bij de hoofdingang van Blijdorp.

NB Wilt u liever via de ingang aan de Rivierahalzijde komen, dan kunt u in de wijk betaald parkeren. 

OV – De ingang aan de stads-zijde (Rivierahal) van Diergaarde Blijdorp ligt dichtbij treinstation Rotterdam Centraal Station. Vanaf de uitgang aan de Proveniers-zijde van het Centraal Station is het een wandeling van circa 12 minuten naar deze ingang van Blijdorp.