Sendo Shipping

Sendo Shipping is, met haar moderne schepen, een betrouwbare en innovatieve partner in de binnenvaart, waarbij duurzaamheid, kwaliteit, professionaliteit en veiligheid voorop staan.

Tekst: Sendo Shipping

Sendo Shipping is een dynamisch familiebedrijf dat zich specialiseert in het exploiteren van meerdere binnenvaartschepen. Met momenteel 4 schepen in de vaart, en  2 schepen in aanbouw, onderhouden wij sinds 2004 (24/7) een container lijndienst tussen de Rotterdamse zeehavens en diverse inland terminals in het noorden van Nederland. Wij streven continu naar verbetering voor ons bedrijf, ons personeel en het milieu. Doordat wij investeren in onderzoeken, innovaties, samenwerkingen en ons personeel, blijven we betrokken en toekomstbestendig.

Betrouwbaar
Sendo Shipping is een betrouwbare partner in de binnenvaart. Wij staan voor professionele en transparante dienstverlening, constructieve en kwalitatieve samenwerking in combinatie met een uitstekende service.

Innovatie
Sendo Shipping gaat voor innovatie. Wij vinden innovatie belangrijk omdat het ons bedrijf beter maakt voor onszelf, maar nog belangrijker voor mens, dier en milieu. Wij zijn graag voorbereid op de toekomst en denken hier graag in mee.

Professioneel
Wij werken continu aan het professionaliseren van ons bedrijf. We hebben een steeds grotere verantwoordelijkheid voor ons bedrijf en onze omgeving. Daar willen wij goed mee omgaan. Daarom werken wij zowel intern als extern aan onze professionalisering.

Duurzaamheid
Wij vinden toekomstbestendigheid belangrijk. Voor het milieu, voor de maatschappij en ook voor ons bedrijf. Wij zijn ervan overtuigd dat duurzaam ondernemen de sleutel is voor verantwoord en respectvol ondernemerschap.

Kwaliteit
Sendo Shipping biedt innovatief en kwalitatief transport aan, waarbij duurzaamheid en milieu onze koers bepaalt. Door de jarenlange ervaring en brede kennis biedt Sendo Shipping altijd een creatieve en efficiënte oplossing.

Veiligheid
Bij Sendo Shipping staat veiligheid voorop. Wij dragen zo veel mogelijk bij aan de veiligheid van onze werknemers. Wij verzorgen onder andere gecertificeerde kleding en bescherming en is ons handboek, voorzien van alle protocollen en werkwijzen, voor iedere werknemer altijd beschikbaar.