Pon Power

Pon Power is sinds 1926 de officiële dealer van Cat® motoren en power systems voor Nederland. Deze langdurige relatie heeft geleid tot een hechte band tussen Pon Power en de Caterpillar® organisatie. Met Cat motoren biedt Pon Power totaaloplossingen voor het efficiënt en betrouwbaar omzetten en beheersen van energie.

Tekst: Pon Power, partner EICB Innovation Lab

Of het nu de aandrijving van een schip of machine betreft, een (nood)stroomaggregaat of een complete warmtekrachtinstallatie. Pon Power is actief in onder andere de scheepvaart, land- en tuinbouw, industrie, transport en logistiek, offshore, natte en droge aannemerij, ziekenhuizen, datacenters en overige instellingen.

Pon Power levert scheepsmotoren met een voortstuwingsvermogen of hulpvermogen van 90 kW tot ruim 5400 kW en dieselgeneratorsets van 10 kVA tot 6500 kVA. Daarnaast leveren we ook een interessante range aan motoren voor onder andere boegschroefpompen en landing- pompbedrijf. Kortom, alles voor de gele machinekamer. En Cat motoren zijn op de toekomst voorbereid, dankzij vooruitstrevende brandstof- en milieubesparende technologieën, zoals ACERT tm, katalysatoren en zijn geschikt voor LNG en biodiesel als brandstof.

In een 24-uursbedrijf moet je als ondernemer altijd kunnen rekenen op je motor. De motor vormt het hart van installaties voor voortstuwing en elektriciteit. In een 24 uursbedrijf wil je daarom altijd kunnen rekenen op je motor. Pon Power levert producten en service om dit te garanderen. Naast het ontwerp en de levering van de motor, verzorgen wij ook de bewaking op afstand, het onderhoud en de service. Pon Power heeft een uitgebreide service organisatie met klantspecifieke onderhoudsprogramma’s en is met 9 servicevestigingen in Nederland altijd dichtbij. Het Customer Service Centre van Pon Power beschikt over alle faciliteiten die nodig zijn om klanten snelle en efficiënte service te bieden.

Website: www.pon-power.com