Holland Diesel Maassluis

HDM bestaat uit de bedrijven Holland Diesel Maassluis, Holland Drivelines Maassluis en HDM Sustainable Solutions. De bedrijven van HDM zijn wereldwijd actief met onderhoud, reparatie en revisie van dieselmotoren, gasmotoren en transmissies. HDM Sustainable Solutions is het bedrijf binnen de HDM-groep dat zich bezighoudt met vernieuwingen en innovaties op motorengebied en werkt aan duurzame oplossingen […]

HDM bestaat uit de bedrijven Holland Diesel Maassluis, Holland Drivelines Maassluis en HDM Sustainable Solutions. De bedrijven van HDM zijn wereldwijd actief met onderhoud, reparatie en revisie van dieselmotoren, gasmotoren en transmissies.

HDM Sustainable Solutions is het bedrijf binnen de HDM-groep dat zich bezighoudt met vernieuwingen en innovaties op motorengebied en werkt aan duurzame oplossingen voor nu en in de toekomst. Alle verbeteringen, vernieuwingen en innovaties worden gecombineerd tot Clean Engine Technology.

HDM heeft vertrouwen in een toekomst zonder fossiele brandstoffen waarin verbrandingsmotoren nog steeds een belangrijke maar tevens duurzame rol zullen spelen.

Website: www.hollanddiesel.nl