event EICB tijdens Blue Road dag op Maritime Industry (stand 224)

EICB zal tijdens de Maritime Industry beurs in Gorinchem aanwezig zijn op de speciale Blue Road dag. Kom langs en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom vergroening.
Datum/ periode
10 mei 2017
Locatie
Kennistheater in Hal 2, 1e etage beursvloer
Tijd
13.30 - 19.00

Green Route

Ook dit jaar is EICB duidelijk aanwezig op de Maritime Industry Beurs. Samen met de partners van het EICB Innovation Lab speelt onze organisatie wederom een zichtbare rol bij het onder de aandacht brengen van innovatie en duurzaamheid. Dat gebeurt aan de hand van de Green Route op de beursvloer. Groene tapijttegels gidsen u langs de stands van onze partners van het EICB Innovation Lab. Loopt u gerust deze stands binnen en vraag naar beschikbare oplossingen die van toepassing kunnen zijn voor het duurzaam maken van uw onderneming.

Meet en greet

Op woensdagmiddag 10 mei geven medewerkers van het EICB tekst en uitleg over enkele thema’s die op dit moment heel actueel zijn in de sector. De bijeenkomsten zijn uitstekend geschikt om kennis te nemen van actuele ontwikkelingen en vragen te stellen aan de projectmanagers.

15.00 uur: Meten is weten – Doet u mee de juiste feiten en cijfers over de binnenvaart voort te brengen? – Kirsten Bakker
15.25 uur: Een groene sector – Bent u op zoek naar opties die voldoen aan de
toekomstige emissienorm én kostenbesparend zijn? – Khalid Tachi
15.50 uur: Euro’s voor emissiereductie – Wilt u aan de emissienormen voldoen en zoekt u financieringsmogelijkheden? – Bas Kelderman

Locatie: Kennistheater Hal 2.

Het volledige programma kunt u bekijken via ‘Documenten’.