ADS van STIGT

In bijna een halve eeuw is ADS van STIGT uitgegroeid tot een sterke Sales & Service organisatie; ontwikkeld van vertegenwoordiger voor buitenlandse fabrikanten naar een zelfstandige importeur, distributeur en onderhoudsexpert. ADS van STIGT is leverancier van aandrijvingen en elektronische bedienings- en monitoringssystemen voor een grote variëteit van industrieën: bagger, grondverzet, agricultuur, machinebouw, offshore, hijsen en heien, binnenvaart, super jachten, visserij, zeevaart en pleziervaart.

Tekst: ADS van STIGT, partner EICB Innovation Lab

ADS van STIGT is de A-specialist voor keerkoppelingen, planetaire tandwielkasten, hydraulische en pneumatische koppelingen, pompverdeelkasten, verstelbare schroeven, flexibele koppelingen en elektronische bedienings- en monitoringssystemen. Wij leveren complete aandrijflijnen, dus als bedrijf accepteren wij systeemverantwoording.
We willen ons zelf graag presenteren als gedreven, proactief, anticiperend op nieuwe ontwikkelingen en regelgeving.
In het kort: ADS van STIGT is de naam van een nationaal en internationaal opererend bedrijf met kennis van aandrijving, een uitgebreid en modern programma en een groot magazijn met duizenden complete producten en onderdelen ondersteund door efficiënt uitgeruste werkplaatsen en een 24/7 service organisatie. Samen garanderen zij een optimale zorg voor ieder product nadat het is begonnen aan zijn lange levensduur.

Onze belangrijkste partners:
Masson, O&K Antriebstechnik, Carraro, Plöger, Horn, Geislinger, Schaller, Logan, Durst, ZF-Marine, Hybrid Ship Propulsion and Santerno.

Website: www.vanstigt.com